Alternativer i Gynekomasti -behandling

For enhver ungdom eller voksen mann som opplever gynekomasti – tilstedeværelsen av forsterkede mannlige bryster – kan tilstanden være både ydmykende og vanskelig. Tilstanden kan ikke bare være vanskelig å motstå og forårsake nedsatt tillit, det kan også være et tegn på andre, skjulte medisinske problemer. Heldigvis finnes det forskjellige behandlingsalternativer for gynekomasti for de som er opptatt av å finne årsaken til utvikling av brystet, og deretter kurere det på riktig måte.

Behandlingsalternativer for gynekomasti avhenger av diagnosen

Av og til er det ingen kjent årsak til en manns brystutvikling, men som regel kan årsaken fastslås. Mange tilfeller av gynekomasti skjer på grunn av en persons livsstil, som viser at en endring kan være alt sammen:  kjop-citodon-uten-resept-bestill-citodon

Å være overvektig – Unge gutter som er overvektige er en flott mulighet for utvidede barmer som ungdom og ungdommelige voksne, som kan utvikle seg hele livet hvis overflodvekten ikke går tapt. Selv om dette ikke er riktig gynekomasti siden utviklede barmer på grunn av vektøkning er laget av bare fett, de er like farlige. Mye av tiden bosetter mannlige barmer seg hos ungdom på grunn av overvekt i rundt 18 år, men ikke i alle tilfeller.

Bruk av brennevin og marihuana – Å drikke massevis av brennevin og bruke potten kan påvirke dannelsen av testosteron hos menn og forstyrre hormonell likevekt, slik at østrogennivået blir høyere enn de burde være regelmessig. På det tidspunktet dette skjer, avhengig av individets arvelige kosmetikk, kan utvikling av mannlig barm skje. Dette kan også skje med heroinbruk og bruk av visse andre sportsmedisiner.

Steroidbruk – Anabole steroider som brukes under alle omstendigheter kan hindre dannelse av testosteron og, på samme måte med brennevin og cannabisbruk, forstyrre hormonell likevekt, noe som tillater tilstedeværelse av høyere enn typiske grader av østrogen som påvirker kroppen.

Det er åpenbart at det er forskjellige tilfeller der begrunnelsen for en manns brystutvikling er arvelig og på grunn av en annen tilstand, eller til og med medisiner blir tatt av en annen grunn:

Medisiner – Det er mange medisiner som enkeltpersoner tar for forskjellige forhold som kan forårsake barm utvikling hos gutter. En del av disse medisinene inneholder visse medisiner som brukes til å behandle prostatakreft eller ekspandert prostata, visse AIDS-medisiner, diazepam (valium) og en annen fiende av nervøsitetsmedisiner, cellegiftmedisiner, mot resept på sår som cimetidin, noen få antidepressiva, visse anti-infeksjoner midler, noen hjertemedisiner som digoksin og kalsiumkanalblokkere, og andre.

Endokrine lidelser – Medisinske tilstander som Klinefelters syndrom, nyresykdom, leversykdom, hypertyreose og hypofysemangel vil alle kunne forårsake gynekomasti som en tilfeldig effekt på grunn av hva grunnbetingelsen betyr for kroppens hormonelle likevekt.

Kreft – Noen vekster, særlig de regenerative organene eller det endokrine rammeverket, vil også påvirke vanlig hormonell likevekt, noe som fører til utvikling av mannlig barm for visse menn.

Behandling av de forskjellige typene mannlig brystforstørrelse

Det burde være virkelig åpenbart, men med en gang sjansen for at barmen utvikler seg enten hos en sterk person eller ved bruk av brennevin, pott, anabole steroider eller andre stoffer som kort kan justere testosteronopprettelsen, nok til at det er utvikling av brystet , disse forholdene bør utbedres. Ved å holde seg borte fra disse stoffene, spise riktig og øve rutinemessig, kan gutter som har brystforstørrelse vanligvis løse det faktiske problemet. Legitim spiserutine og vanlig trening er avgjørende for å redusere østrogenskaper, ettersom det er koblet til insulinopprettelse; eliminering av stoffer som brennevin og medisiner vil tillate dannelsen av testosteron å starte med og fra.

Gynekomasti -terapi når det er nødvendig med klinisk behandling, er åpenbart avhengig av tilstanden. Å se en ekspert som kan analysere den egentlige årsaken til utvikling av mannlig bryst er avgjørende i disse tilfellene.

Gjennom vurdering, pasienthistorie og laboratorietesting kan spesialisten ha muligheten til å avdekke en grunnleggende bekymring som bør behandles som det første trinnet før du tenker på å gjøre noe angående en overflod av barmutvikling.

Ved en sjanse for at det grunnleggende problemet blir behandlet og kjemiske nivåer blir endret, kan tilstanden forsvinne helt alene. I situasjoner der den grunnleggende årsaken er utbedret og eksisterende barm utviklet ikke begynner å spre seg, er forsiktig evakuering av overflod av barmvev vanligvis et alternativ.

Gynekomasti på grunn av bruk av medisiner som behandler en tilfeldig tilstand kan være vanskeligere å behandle; pasienter kan snakke om sjansen for å endre resept med legene sine, men dette er vanligvis ikke

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *